Hanafubuki is een multidisciplinair gezelschap dat projectmatig werkt met wisselende artiesten uit verschillende disciplines. Deze samenwerkingen dicteren de vorm en inhoud van de werken die Hanafubuki maakt. Het oeuvre heeft daarbij een grote verscheidenheid waarbij de nadruk steeds ligt op het visuele karakter.

Hanne Holvoet (België, °1992) is illustrator en ontwerpt bij Hanafubuki de scenografie. Haar artistiek werk gaat van zeefdrukken tot gouache schilderijen. Binnen het collectief Hanafubuki experimenteert ze met beeld en bepaald het visuele karakter van de voorstellingen.


Sari Veroustraete (België, °1992) werkt als actrice en theatermaker. Naast haar freelance opdrachten geeft ze dramales in het deeltijds kunstonderwijs en in de sociaal artistieke context. Voor Hanafubuki focust ze zich op tekst en geluid.


Samuel Baidoo (België, °1992) is naast illustrator ook danser. Als freelance danser werkt hen samen met verschillende choreografen en maakt hen hun eigen werk. Bij Hanafubuki komt hun liefde voor beeld en beweging samen. 


Marie Luyten (België, °1995) werkt samen met verschillende artiesten en gezelschappen uit de podiumkunsten waarbij ze zich richt tot productie coördinatie en zakelijke ondersteuning. Binnen Hanafubuki zet Marie zich specifiek in voor een duurzame organisatie en project ontwikkeling.


Samenwerkingen met Lies Vandeburie, Xandry Van Den Besselaar, Joris de Froidmont, Jonas De Bruyn, Yelena Schmitz, Tiemen Hiemstra & Ben Tanghe.