Een zoektocht zonder vooraf vastgelegd eindpunt. Van een paar bestaande beelden vertrokken we naar onze eerste aarzelende beelden en woorden. Op onze weg lag muziek, meer beeld en meer woord. Een boek, een tentoonstellingenreeks en veel indrukken maakten hun opwachting. Kijk wat er toen gebeurde, wat er toen in beeld kwam en wie er wat toen zei.

En toen, toen was het klaar.


Hebben wij elkaar al eens ontmoet is een voorstelling waarin via dans, woord en de projectie van beeldend werk de alledaagse ontmoeting bewust wordt gemaakt. Die ene seconde waarop twee blikken kruisen van mensen die elkaar al dan niet ooit ontmoet hebben, werken we in deze voorstelling uit tot een nieuwe ontmoeting, een nieuw beeld. Het geheel wordt begeleid door live cello muziek.

De voorstelling speelde 1 en 2 mei 2014 in het CarWash theater.

Kleurwilg is een project dat bestaat uit een installatie van een levensgrote treurwilg die aan de buitenkant wit en puur is en aan de binnenkant zijn kleur bekent door een meerkleurig lichtspel en door poëzie. Dit werk werd gemaakt met oog op de dag van het DKO 2012 en stond in februari op de hoogste verdieping van het MAS te Antwerpen. Kleurwilg werd ook tentoongesteld in het UiThuis en in de Kunstacademie van Hoboken.

Astronaut is een experimenteel danstheater rond het thema ‘gewichtloosheid’ waarbij de vermenging van kunstvormen centraal staat. Via installatiekunst, hedendaagse dans en proza werd het thema uitgewerkt tot een voorstelling. We volgen drie personen langs hun illusies, verlangens en onverzoenbaarheden, en bovenal in hun zoektocht naar gewichtloosheid. Astronaut speelde eind november 2013 in DE Studio.

Ikvindje... is een sociaal-poëtische fototentoonstelling waarbij duizend portretten gemaakt werden van mensen die met een zelfgekozen woord poseerden. Dit woord kozen ze uit een door Hanafubuki opgestelde lijst van 130 woorden die representeren wat je denkt, voelt en gelooft over dé persoon in je leven. De tentoonstelling vond plaats in de galerij van Mo Kiddo in december 2011, en werd hernomen in het UiThuis in juni 2012. 

Nomade is een performance die begon als een uitdaging. Een stuk dat je overal kan brengen, dat als het ware verplaatsbaar is. Drie grote tapijten, een groep enthousiaste dansers en een violiste bieden hierop een antwoord.

Nomade werd speciaal voor een 'Een kunstfestival voor in de huiskamer' van Espectro VZW gemaakt en werd daar in de zomer van 2013 in openlucht opgevoerd.

Duizend kraanvogels was de eerste tentoonstelling van Hanafubuki en bestaat uit een ruimtevullende installatie met duizend origami kraanvogels. Het idee hiervoor is gebaseerd op een Japanse legende die stelt dat als je 1000 kraanvogels vouwt, je een wens mag doen. Het doel van het werk was om de toeschouwers, al was het maar voor één ogenblik, te verwonderen. De tentoonstelling vond plaats in de Kunstacademie van Hoboken in februari 2011.